Setmanari d'informació local - 138 anys

Jorge Campos (Vox) agraeix al Mallorca que defensi que els seus empleats no han d'entendre el mallorquí

44383

Per si qualcú tenia dubtes sobre el posicionament oficial del club de futbol Mallorca al voltant de la denuncia feta per una clienta de la botiga oficial del club, en el sentit que se l'havia comminat a no parlar en mallorquí i a dirigir-se a una empleada en castellà, el dirigent de la sucursal de Vox a les Balears, Jorge Campos ho ha deixat ben clar 'agraint' al club el seu posicionament.

Campos expressa el seu agraïment al Mallorca pel fet que aquest faci front al «fanatisme catalanista»: «Gràcies RCD Mallorca per la tolerància enfront del fanatisme catalanista. A Mallorca la gent normal no té problemes per a relacionar-se al carrer en espanyol o en mallorquí. Només els extremistes intenten dur a l'esfera privada la discriminació lingüística de l'administració» ha declarat l'activista neofeixista.

La declaració de Campos arriba després que, aquest dijous, es va fer públic un nou cas de discriminació lingüística en la botiga oficial del Mallorca situada al costat de la plaça de Cort de Palma. Des del compte oficial del club, no només no varen demanat disculpes a la seguidora mallorquinista que havia denunciat la discriminació, sinó que la varen culpabilitzat a ella.

La denunciant deia: «Ahir vaig passar per la botiga de Cort i l'al·lota que me va atendre em va demanar que canviàs al castellà perquè no m'entenia. Segur que si hagués parlat anglès, alemany, francès,... m'hauria pogut expressar tranquil·lament. Quina llàstima!».

La resposta oficial del club va ser: «El RCD Mallorca el sent, el xerra, l’entén... però no discriminam un treballador per no entendre’l. Si dos es volen entendre, ho fan. Tot és més fàcil, i més avui dia!».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.