Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Agressió racista per part d'un vigilant de seguretat del centre comercial Porto Pi

45069

Durant aquest cap de setmana ha tengut molt de ressò un vídeo compartit a les xarxes socials per Hosana Kenia en què pateix una agressió racista per part d'un vigilant de seguretat del centre comercial Porto Pi.

Kenia l'ha fet públic remarcant que no té por de les amenaces que «pagaré per publicar el vídeo, així que només vull que aquesta persona no torni mai a cometre aquesta acte racista i falta de respecte». En la publicació també explica els fets: «Ahir (dissabte) al voltant de les 20 h vaig anar al centre comercial Porto Pi a comprar material de feina (som perruquera) i tenia un servei a fer diumenge. No conec bé el centre comercial i estava cercant botigues de productes per al cabell quan veig que els guàrdies de seguretat de la companyia Trablisa que podrien donar-me informació sobre on està ubicada la botiga i vaig a ells per a demanar-los. No deixant-me dir de què es tractava només em va donar temps a dir «perdona» quan un d'ells em contesta dient: «no veus que estam parlant, negra maleducada». Vaig dir «per què em dius això? Només volia demanar informació».

La víctima explica que en recriminar al vigilant el seu comentari racista, aquest li va dir «negra de merda» i ella va posar el mòbil a gravar la situació. En adonar-se'n, el vigilant va intentar llevar-li el telèfon.

Aquest dilluns, dos dies després de l'agressió, tant el centre comercial com l'empresa de seguretat han deixat un comentari de disculpes a Kenia en el seu perfil d'Instagram i, segons asseguren, l'agressor ha estat «retirat del servei».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.