Setmanari d'informació local - 139 anys

Les Balears concentren el major nombre d'habitatges turístics de l'Estat espanyol

Les Balears concentren el major nombre d'habitatges de lloguer turístic de l'Estat espanyol. Així ho apunten les dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), qui assenyala que el total és de 182.748 places.

En termes generals, el nombre d'habitatges turístics a l'Estat espanyol supera les 321.000, la qual cosa suposa el 1,3% del parc total d'habitatges, segons el nou informe 'Mesurament del nombre d'habitatges turístics a Espanya i la seva capacitat' elaborat per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), que publica aquest dijous els resultats d'una operació experimental dedicada a oferir informació relativa al nombre d'habitatges turístics que s'anuncien a través de plataformes digitals, així com de la seva capacitat.

La informació de base d'aquesta estadística experimental és l'obtenguda mitjançant tècniques de 'web scraping' sobre les plataformes digitals d'allotjament turístic més utilitzades a l'Estat espanyol. L'objectiu d'aquesta operació és subministrar informació sobre el fenomen creixent de l'habitatge turístic, donant resposta a les necessitats d'informació sobre aquest tema.

Els territoris amb major nombre d'habitatges turístics són Andalusia (67.392), Catalunya (63.199) i la el País Valencià (54.638). Les tres sumen prop de tres cinquens del total de places ofertes l'Estat espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.