Setmanari d'informació local - 138 anys

Comencen les inscripcions per a la cadena humana de la Diada de Mallorca 2020

45785

La cadena humana programada per a la celebració de la Diada de Mallorca 2020 ja admet inscripcions. Així ho ha comunicat l'organització, el Bloc d'Unitat Popular (BUP) i la Plataforma 31-D, aquest divendres: «Serem un sol crit per l'autodeterminació».

«La situació de crisi sanitària i econòmica generada per la Covid-19 és possiblement el major repte al qual s’hagi enfrontat la reivindicació de la Diada Nacional de Mallorca als darrers anys. Davant d’aquesta situació excepcional, des de la Plataforma 31-D i el Bloc d’Unitat Popular (BUP) generam aquesta proposta amb l’objectiu de convertir el repte en oportunitat, i aconseguir que aquest 2020 la Diada estigui més viva que mai», han explicat.

Així, els organitzadors proposen que, enlloc de la tradicional manifestació del 30 de desembre, l’element central de la Diada d’enguany sigui una cadena humana damunt la murada de Palma el diumenge 27 de desembre a les 12 h. «Aquest acte reivindicatiu del dret a l’autoderminació del poble mallorquí garantirà la salut dels participants, ja que la cadena es farà sense agafar-se de les mans, mantenint la distància de seguretat i evitant aglomeracions ja que cadascú és dirigirà exclusivament al seu tram, en el qual s’haurà inscrit prèviament», han remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.