Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB acusa Prohens de «tornar a muntar una bombolla immobiliària dins el sòl rústic»

52055

La diputada del Grup Parlamentari Socialista, Mercedes Garrido, ha denunciat que el nou decret llei d’habitatge aprovat pel Consell de Govern suposa que «el PP torna a amnistiar a tots els habitatges il·legals en sòl rústic».

A manca d’analitzar el text definitiu i la lletra petita del decret llei una vegada s’hagi publicat, Garrido ha criticat que Prohens «torna a muntar una bombolla immobiliària dins el sòl rústic, el qual hem de protegir», a la vegada que ha acusat la consellera Vidal de mentir quan deia que aquest decret no afecta el territori. «És totalment mentida perquè afecta de manera molt directa al sòl rústic», ha reiterat la diputada del PSIB.

Segons Garrido, «el fet de permetre que els habitatges il·legals fora d’ordenació, que fins ara no han complit cap norma ni una a l’hora de construir-se i ara podran tenir cèdula d’habitabilitat, permetrà que aquests habitatges es puguin vendre i vagin a la compra-venda sense cap problema i vagin aconseguint els subministraments bàsics».

A més a més, Garrido ha destacat «la diferència de la darrera amnistia en sòl rústic feta per Biel Company el darrer Govern del PP», assegurant que «en aquell moment es feia pagar, en aquest cas ni tan sols paguen, per la qual cosa s’amnistia a tots els habitatges il·legals en sòl rústic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.