Setmanari d'informació local - 138 anys

L'OCB adverteix Prohens que «no hi haurà cap atac al català sense resposta»

L'Obra Cultural Balear s'ha reunit aquest divendres amb la presidenta del Govern, Marga Prohens, al Consolat del Mar. L'entitat ha instat Prohens «a abandonar la deriva política d'atacs sistemàtics contra la llengua catalana».

L'OCB ha expressat la seva preocupació per les decisions preses en només 100 dies: «mai cap govern havia pres tantes decisions pernicioses contra la llengua pròpia de les Illes Balears».

L'entitat ha posat de manifest la necessitat de decidir de quin costat vol estar Prohens: «Ser l'executor de les polítiques de VOX o defensar els drets dels ciutadans d'aquesta terra».

Des de l'OCB han recordat que no toleraran cap atac a la llengua sense una resposta decidida, i han apel·lat «al seny de Prohens perquè no trenqui els consensos polítics en matèria lingüística, ni incompleixi l'Estatut i la Llei de Normalització Lingüística».

Per acabar, han avisat que la societat civil «sempre ha respost amb contundència quan la llengua ha estat atacada» i, en conseqüència, l'entitat actuarà amb totes les eines que té al seu abast.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.