Setmanari d'informació local - 138 anys

Veus bé que els pares puguin limitar els continguts educatius dels fills tal com proposen PP i VOX?

El Govern torna a plantejar mesures en contra de la igualtat educativa. Ara, el pacte de PP i VOX val implantar una mesura que permeti als pares limitar i controlar els continguts educatius dels seus fills. És el que en els sectors ultres es coneix com a 'Pin parental'.

El 'Pin parental' és considerat per molt una mesura purament ideològica que no té cap base educativa real. A la llarga només serveix per segregar els estudiants i provocar greus mancances socials lligades a les activitats extracurriculars.

No obstant això, el Govern considera que la mesura és de «sentit comú» i fins i tot la ultradreta de VOX vol revisar els llibres de text per controlar-ne els continguts. Mesures que es prenen d'esquena al consens amb la comunitat educativa.

De fet, els sindicats ja han mostrat el seu «rebuig absolut» a la mesura. En aquest sentit, aquest dissabte l'STEI assegurava que el contingut de la proposta presentada és «gravíssim», ja que suposa «un atac al professorat, als alumnes i a la bona qualitat de l'educació en el seu conjunt».

Davant aquesta situació, dBalears demana als seus lectors si veuen bé que els pares puguin limitar els continguts educatius dels fills tal com proposen PP i VOX. Les possibles respostes de l'enquesta són les següents:

-No, és una aberració social i educativa.

-Sí, però cal que compti amb el consens del professorat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.