Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern cessa el gerent de l'Ibetec acusat d'un delicte d'agressió sexual

Juan Antonio Serra Ferrer, a la dreta de l'imatge.

El Govern ha cessat aquest dissabte de «manera immediata» el gerent de l'Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació (Ibetec), Juan Antonio Serra Ferrer.

La vicepresidència i Conselleria d'Hisenda, Economia i Innovació del Govern ha informat de la seva decisió de destituir el director general de l'Ibetec, Juan Antonio Serra Ferrer, en tenir coneixement de les acusacions formulades contra la seva persona i l'obertura de judici oral per agressió sexual.

La Fiscalia, segons publica aquest dissabte Diario de Mallorca, demana tres anys de presó per a Serra Ferrer per presumptament intentar besar i llepar la cara a una desconeguda en un restaurant de Palma i propinar un cop de puny a un dels policies que el va detenir quan intentava fugir el maig de 2022.

En el moment dels fets, Serra impartia classes a la Facultat d'Economia de la Universitat les Illes Balears (UIB), que el va suspendre de manera immediata. Tres mesos després de ser apartat de la UIB, Serra també va perdre la feina principal, en una empresa del sector sanitari. Tanmateix, aquest agost passat, el govern de Prohens li va oferir el càrrec de director gerent de l'Ibetec, retribuït amb uns 57.000 euros anuals.

Després de la decisió del cessament, el Govern ha reiterat el seu compromís i «absolut rebuig a totes les formes de violència contra les dones» i el seu compromís de «posar tots els recursos i mesures en la protecció de les dones i en la lluita contra aquesta xacra social».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.