Setmanari d'informació local - 139 anys

'Corals contra el Càncer', una nit musical de solidaritat al Teatre Principal d'Inca

L'Ajuntament d'Inca ha acollit una trobada especial entre el batle d'Inca, representants de les corals participants i membres de l'AECC, amb la finalitat de promoure la pròxima funció solidària 'Corals contra el Càncer', que tendrà lloc el proper 4 de febrer al Teatre Principal d'Inca.

La iniciativa, promoguda per l'AECC d'Inca, cerca generar consciència sobre la necessitat d'investigació en la lluita contra el càncer, i la funció musical del 4 de febrer serà un esdeveniment destacat en aquest sentit.

Més de cent veus diverses de la Coral de Gent Gran de El Toro, la Coral de Dones de Sant Francesc i l'Orfeó l'Harpa d'Inca es reuniran en aquest espectacle únic presentat per Manu Blanco. Les tres corals portaran repertoris plens d'emocions, unint-se en harmonia per a expressar la urgència d'avançar en la recerca contra el càncer.

L'impacte d'aquest esdeveniment es veu reforçat pel compromís de la comunitat d'Inca, representat pel batle, membres de les corals i l'AECC, que comparteixen solidaritat i suport.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.