Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Assemblea de Docents retorna exhibint múscul: «Tenim força, experiència i capacitat de lluita»

L'Assemblea de Docents ha tornat i ho ha fet exhibint força i capacitat organitzativa.

Més de 200 mes tres i professors s'han reunit aquest dijous han acudit a la cita en l'IES Berenguer d’Anoia d'Inca, des d'on han fet una crida a organitzar i crear assemblees de centres amb l'objectiu d'«enfortir-se» i «tenir un contacte molt directe entre companys».

Entre els assistents hi ha hagut mestres, professors, directors de centres i docents de Formació Professional, n'hi havia de veterans que ja es varen manifestar contra les retallades i el TIL de José Ramon Bauzá i n'hi havia d'acabats de graduar. N'hi havia de l'ensenyament públic i del concertat.

L'assemblea ha consensuat la creació de diverses comissions de feina per «estar preparats davant el que pugui passar i les decisions que vagi prenent el Govern», han indicat assistents a la trobada d'Inca.

Les comissions de feina

Les comissions de feina creades són diverses: n'hi ha una de llengua, una de pin parental, una altra per fer un llistat de les necessitats que tenen els centres, tant d'infraestructures com humanes, i una altra de legislativa, entre d'altres.

L'Assemblea de Docents ja torna estar en marxa i ha tornat amb força, experiència i capacitat de lluita per afrontar aquesta nova etapa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.