Setmanari d'informació local - 138 anys

Taxis Palma i Radio-Taxi Ciutat decideixen unificar-se

Aquest dijous, 22 de Febrer de 2024, les assemblees de la Cooperativa Taxis Palma i Radio-Taxi Ciutat han ratificat l'acord de unificació presentat per les Juntes Directives i que és el resultat de vuit mesos de converses discretes. Les assemblees s'han durant tot el dia (el matí, Taxis Palma i horabaixa, Radio-Taxi Ciutat).

L'assemblea de Taxis Palma ha registrat una participació de 200 titulars de llicències que han donat suport total al projecte amb només una abstenció.

L'assemblea de Radio-Taxi Ciutat ha registrat una participació de 255 titulars de llicència amb un resultat de 252 titulars que han ratificat l'acord de unificació, una abstenció i dos vots en contra.

Les bases de l'acord

L'acord consisteix en que tots els titulars de llicència han de ser socis de l'emissora i de la cooperativa. La gestió de flotes, l'app taxiclick i el nom comercial serà Ràdio-Taxi. El personal d'operadores passarà a formar part de la plantilla de Ràdio-Taxi. Un total de 27 operadores per atenció telefònica, les 24 hores del dia. La cooperativa gestionarà serveis essencials pel sector: distribució de taxímetres, taller, botiga de recanvis, cotxes de substitució...

La integració tècnica dels equips de Taxis Palma a Ràdio-Taxi està molt avançada però sense data d'execució. Està prevista una campanya promocional de l'app taxiclick. També està previst en les properes setmanes, la presentació de una nova modalitat per sol·licitar servei des de WhatsApp.

El President de la emissora serà Arnau Bisquerra i el Vicepresident Bernat Serra. La Junta Directiva integrarà tres representants de la cooperativa i mantendrà la estructura actual. Carlos Ruiz serà el President de la Cooperativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.