Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Federacions d’Associacions de Famílies d’Alumnes de les Illes Balears estudien dur la Conselleria d'Educació als tribunals

56763

Les Federacions d’Associacions de Famílies d’Alumnes de les Illes Balears -Fapma famílies de Menorca, FAPA Mallorca. Fapa Eivissa i Coapa Balears- han comunicat aquest dilluns que estudien dur la Conselleria d'Educació i Universitats als tribunals.

«Una vegada llegida la Memòria de l’anàlisi de l’impacte normatiu del Projecte de Decret d’admissió d’alumnes en resposta a l’informe del Consell Escolar de les Illes Balears votat per majoria dels seus membres, les Federacions d’Associacions de Famílies d’Alumnes de les Illes Balears estudiarem dur als tribunals a la Conselleria d’Educació i Universitats», han assenyalat.

Al mateix temps, han volgut manifestar «sorpresa» davant la resposta de la Conselleria d’Educació a la consideració del Consell Escolar sobre la precipitació i tramitació d’urgència del decret que ha dificultat la seva tramitació, participació i debat, segons la qual 'En la tramitació de la norma s’ha seguit el procediment establert que garanteix la participació de tots els membres de la comunitat educativa. S’ha debatut a la Mesa Sectorial d’Educació, a les diverses meses de participació: de directors, de famílies…', cosa que, apunten, és «falsa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.