Setmanari d'informació local - 138 anys

Estarellas: «El català no pot ser un impediment per a contractar o fidelitzar professionals»

La consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Maria Estarellas, ha assegurat que «no hi ha cap fórmula» per a eliminar el català a la funció pública. Tot i això, ha defensat que el català «no pot ser un impediment per a contractar o fidelitzar professionals».

Així ha respost Estarellas aquest dimarts al ple del Parlament després de la pregunta de la diputada de MÉS per Mallorca Maria Ramon, «Quina serà la fórmula per a eliminar el català de la funció pública?», en relació al punt de l’acord d’investidura entre PP i VOX que recollia l’eliminació del requisit i el mèrit de coneixement de la llengua catalana per a accedir a la funció pública.

La consellera ha assegurat que «eliminar mai no està sobre la taula». Així, Estarellas ha subratllat que el que és «important» per al Govern és complir la llei i que la llengua pròpia «serà la vehicular en la funció pública».

Cal recordar que el passat dimecres PP i VOX varen impedir la compareixença de la consellera Estarellas que havia sol·licitat MÉS per Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.