Setmanari d'informació local - 138 anys

Convoquen una manifestació en commemoració del Dia de la Terra Palestina

57775

Aquest proper dissabte, 30 de març, els ciutadans de Mallorca es conviden a unir-se a la manifestació en commemoració del Dia de la Terra Palestina. La concentració tindrà lloc a les 18:00 hores a la Plaça de Tub, com a mostra de suport i solidaritat amb el poble palestí.

Sota el lema 'ATUREM EL GENOCIDI' i 'RESISTÈNCIA PER LA TERRA', els organitzadors insten a tots els participants a mostrar el seu compromís amb la justícia i la pau a Palestina.

Aquesta data, el 30 de març, marca un recordatori dels esdeveniments de 1976, quan els palestins van afrontar l'expulsió contínua i els plans d'expropiació de terres per part de l'Estat sionista. En resposta, el poble palestí va organitzar una vaga i manifestacions arreu del país, tot exigint els seus drets i la seva llibertat, tot i la dura repressió de l'exèrcit ocupant.

A Mallorca, aquesta manifestació és una continuació del suport permanent al poble palestí i la seva lluita per la llibertat i la justícia. Totes les persones estan convidades a participar, des del riu fins al mar, en solidaritat amb Palestina lliure.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.