Setmanari d'informació local - 138 anys

Els partits espanyols es llancen les comissions d'investigació pel cap i empastifen Armengol

57935

Una característica general dels polítics espanyols és que són capaços de pervertir fins el més pulcre instrument de democràcia. Ara, PSOE, PP i Sumar, es tiren els trastos pel cap a compte de la corrupció en la compra i venda de màscares durant la pandèmia.

El portaveu del PP i sotssecretari de Cultura, Borja Sémper, ha anunciat aquest dilluns que el seu partit cridarà a la presidenta del Congrés, Francina Armengol, perquè comparegui en la comissió d'investigació que es constituirà al Senat sobre l'anomenat 'cas Koldo' relatiu a la presumpta trama de 'mossegades' sobre la compra de màscares durant la pandèmia. A més, ha assenyalat no descarta citar també en aquest òrgan al cap de l'Executiu, Pedro Sánchez.

De la seva banda, la portaveu del PSOE, Esther Peña ha assenyalat que la comissió que investiga els fets a Cambra Baixa, té l'objectiu d'aclarir el que va passar i que per això és possible que demani la compareixença de la presidenta de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

També Sumar s'ha sumat al fangar i demanarà la compareixença de Díaz Ayuso, en la comissió d'investigació en el Congrés sobre presumpta corrupció en contractes públics de compra de material sanitari durant la pandèmia.

El portaveu de Sumar, Ernest Urtasun, ha confirmat que Ayuso estarà en la seva proposta de compareixents en aquest òrgan parlamentari com va avançar el portaveu parlamentari Íñigo Errejón, a més de tornar a exigir la seva «dimissió immediata» al capdavant de l'Executiu autonòmic madrileny.

«La relació sentimental amb Ayuso cada vegada sembla més clar que va ser la que hauria permès al senyor Alberto González Amador fer els seus negocis. Només fa falta sumar dos més dos per relacionar els ingressos que han aparegut en les informacions aquest matí de les empreses d'aquest senyor amb la seva relació amb la presidenta de la Comunitat de Madrid», ha declarat Urtasun.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.