Setmanari d'informació local - 139 anys

VOX acusa el PP de «traïció» per permetre penjar la bandera LGTBI al Parlament

El president del Parlament, Gabriel Le Senne (VOX), ha vist una «traïció del PP» l'acord aconseguit a la Mesa a instàncies de MÉS per Mallorca i amb el vot en contra de l'extrema dreta i els vots a favor de PSOE i PP, de penjar la bandera LGTBI a la façana de la institució amb motiu del 28 de juny, Dia de l'Orgull.

«La decepció és absoluta i estudiarem si legalment podem fer alguna cosa per frenar l'acord. També estam a temps que la Mesa rectifiqui i emplaç el PP a rectificar», ha assenyalat el president de la Cambra en una roda de premsa convocada de forma urgent aquest dijous.

En aquesta línia, ha justificat la seva «decepció» perquè «fins ara tenia un acord amb el PP, concretat amb el vicepresident del Parlament, Mauricio Rovira, consistent que només es penjarien banderes o símbols diferents dels oficials per unanimitat».

«La decepció és absoluta», ha repetit el president, expressant també el seu «malestar i inconformitat amb aquest fet» i evidenciant que aquesta «traïció», com ell l'ha considerada, «no ajuda a mantenir la bona col·laboració entre els dos grups».

«Pot semblar poc important, però nosaltres creiem que els símbols ho són», ha assegurat el president del Parlament. Tot seguit, Le Senne s'ha atrevit a dir que «les banderes oficials representen tota la població i altres banderes incomoden una part de la població».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.