Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller obri els actes de Setmana Santa amb el Pregó i la Benedicció de Rams

Avui es fa el Sermó de les 7 paraules i demà el Via Crucis a Biniaraix

L'acte del Pregó es va iniciar amb la desfilada de les banderes de les confraries. | Miquel Àngel Canals

Sóller ha iniciat els actes de la Setmana Santa que continuaran al llarg de tots aquests dies i fins el proper diumenge dia de Pasqua.

Els actes s'iniciaren ahir amb l'acte del Pregó, que es va obrir amb la desfilada de les banderes de les diferents confraries acompanyades per un colla de xeremiers. Seguidament Josep ntoni Morell donà lectura al recuperat Pregó de Setmana Santa, que no es feia des de l'any 1959. Va fer un repàs a com es celebraven aquells dies, de les imatges de Jesús Ressuscitat i de la Mare de Déuy de Pasqua de les confraries i altres curiosos detalls.

L'acte acabà amb un breu concert a càrrec de Suzanne Bradbury i Joan Carles Simó i amb el lliurament d'un símbol als responsables de les confraries i benedicció de nous confrares.

Diumenge de Rams

I avui matí s'ha celebrat la benedicció de Rams a Plaça davant l'eesglésia a carrec de Mn. Eugeni Rodríguez amb notable presència de fidels amb les palmes i rams d'olivera. Continuà amb la processó per Jeroni Estades, Plaça Espanya, Born i entrada a l'església on es feu la missa solemne amb la lectura de la Passió de Jesús.

Els actes segueixen avui capvespre amb el Sermó de les 7 paraules acte no litúrgic amb música, lectures a les 19 h i demà dilluns a les 20h amb el Via Crucis del Silenci a Biniaraix.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.