Setmanari d'informació local - 138 anys

Bàsquet. Avui es tanca la lliga a Salamanca, amb un partit per passar-ho bé i acomiadar una bona temporada

 Avui horabaixa, a partir de les 19 hores, es disputarà el darrer partit de la lliga regular de l’actual temporada, i tindrà lloc a Salamanca.

En principi serà un final dolç, ja que les jugadores solleriques salvaren al categoria ja a la primera volta, i arriben al darrer partit de la fase regular amb els deures fets i la cara ben alta pel bon paper realitzat i el nom que s’han sabut guanyar dins una complicada categoria.

Serà un bon colofó a una temporada immillorable, ja que l’equip quedarà en sisena o setena posició a la seva primera incursió del Joventut Mariana a la màxima categoria del bàsquet femení nacional, cosa que no sempre està a l’abast de tots els recent ascendits.

Jordi Méndez s’acomiadarà de la lliga regular a casa seva (recordem que l’entrenador és de Salamanca) i ens comenta com veu ell aquest darrer partit d’una temporada històrica pel Sóller Joventut Mariana:

“Ha de ser una festa, un premi. Podrem anar a Salamanca amb la categoria salvada i a gaudir de jugar a bàsquet, enfrontant-nos a l’equip que ha quedat subcampió d’Europa enguany. Aquest és un premi que l’equip de la Vall es mereix. Totes les jugadores que formen l’equip es mereixen jugar en aquest darrer enfrontament, i assaborir aquest premi més que merescut. Han protagonitzat una temporada espectacular, sobreposant-se a tots els entrebancs que han sorgit, que no han estat pocs. Ha de ser un dia per recordar i per tancar una lliga memorable. El poder jugar aquest partit davant uns 3.500 espectadors, davant la meva gent, serà per recordar”.

Tal vegada per aquest partit el que menys importarà serà la victòria. El Perfumerias Avenida és un equip d’alt nivell, i de tots és sabut que el Sóller Joventut Mariana ha patit diferents baixes de jugadores al llarg de la lliga, però això no vol dir que les jugadores de Méndez no ho tornin a donar tot a la pista i no intentin donar la cara en tot moment davant les rivals, com ho han fet durant tota la temporada.

En resum, una llàstima que aquest partit es disputi a fora, ja que tindrà un bon nombre d’al·licients, tot i que la victòria sia molt difícil d’aconseguir.

 

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.