Setmanari d'informació local - 138 anys

Bàsquet. Demà, a Inca, i dijous a Eivissa, el SJM es juga la seva presència a Europa front el PDV

 Demà diumenge, a les 12’30 hores, el Sóller Joventut Mariana disputa el primer dels tres possibles partits que li podrien donar una plaça per disputar el Campionat d’Europa a la propera temporada. Una vegada més, l’equip de la Vall no pot disposar de pavelló propi, ja que el de Son Angelats sembla que va per llarg, i el Palma Arena, que pràcticament ja és el pavelló com a locals, tampoc no està disponible. Per això, l’equip de Jordi Méndez es veu obligat a tornar a pelegrinar, aquesta vegada fins a Inca.

Queda clar que l’equip del Puig d’en Valls sortirà com a favorit per a guanyar aquest primer partit, però per la seva banda el Sóller J.Mariana ha sortit amb la moral molt alta d’aquesta victòria final de la lliga contra el Perfumerias Avenida, i això pot ser el detonant per donar la sorpresa a terres inqueres.

El PDV d’Eivissa ha realitzat una lliga espectacular, sobretot en el darrer tram, i compta amb un equip molt complet i mal d’aturar.

La clau de la victòria, segon Méndez, podria ser el no obsessionar-se amb Sancho Little, que és la jugadora més mala d’aturar i l’MVPabsoluta de la lliga, i no deixar que la resta de l’equip faci molt de mal, que fou el que passà en el partit de lliga.

Per aquest enfrontament el tècnic solleric, Jordi Méndez, comptarà amb la seva plantilla al complet (a excepció feta de Gabi Ocete), i serà un dels nous reptes d’aquest equip, nou a la categoria, però amb l’habilitat d’haver lluitat ben igual que els més grans, al seu mateix nivell, i tot això avalat pels resultats.

El segon partit del play-off serà dijous, dia 23, a Eivissa, a les 20’30 hores. En cas d’empat a una victòria per cada equip, el tercer i definitiu enfrontament seria el diumenge dia 26 d’abril, al Palma Arena, a les 13 hores.

 

Entrades i autocar

 

El dia i l’hora no acompanyen, però el club posarà a disposició de tothom, com la resta de setmanes, un autocar gratuït, que partirà a les 11’15 hores des del carrer de Cetre. Amés, l’entrada al Palau d’Esports d’Inca serà gratuïta per a tots els socis del Joventut Mariana.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.