Setmanari d'informació local - 138 anys

A Sant Llorenç a la recerca dels tres punts

Després de l’important punt aconseguit davant l’Eivissa, aquest diumenge (17 hores), el Sóller visita un Cardassar en hores baixes amb la intenció de tornar amb algun punt a la butxaca i, si és possible, amb els tres.

Per al partit de diumenge a Sant Llorenç el tècnic solleric no podrà comptar amb Marcos Fernández, que ja fou baixa front l’Eivissa per una elongació al quadríceps i haurà de descansar una setmana més. Tot i que s’espera comptar amb ell la setmana que ve davant el Felanitx.

Tampoc hi serà Aitor Martín, que es lesionà diumenge Finalment serà baixa Juanca, aquest cop per targetes. És difícil que Latorre, Santaeufemia i Huertas arribin a temps ja que arrosseguen molèsties.

S’espera un partit complicat, ja que el Cardassar a casa seva acostuma a jugar molt agressiu, al límit del reglament i, a més per a ells aquest partit és ja una de les seves darreres oportunitats que tenen per sortir del fons de la taula. El partit es podrà seguir en directe per youtube a @giralluna_audiovisuals. Recordar que aquest partit tornarà a ser a porta tancada com els dos anteriors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.