Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller-Manacor, partit de pinyol vermell diumenge a Can Maiol

Després de la desfeta a Inca, aquest diumenge (16 hores) el Sóller afronta un nou i complicat partit a Can Maiol, aquest cop davant el potent Manacor de Jaume Mut, que segurament no passa pel seu millor moment. Nou partit a porta tancada, que pot ser el darrer, i que es podrà seguir pel canal deYoutube del club solleric.

Per al partit de diumenge, Àlex recupera a Santaeufemia, després de la seva lesió i Marcos Fernández cada dia està millor. Seran baixa segura Aitor Martín per targetes i Enric Blanch amb molèsties a l’esquena, en principi tindrà disponible la resta del planter.

En referència al rival, el Manacor, no arriba en el seu millor moment, ja que té els seus dos centrals lesionats. Encara que tot i això s’espera un rival complicat, i el Sóller ho haurà de donar tot i més si volen que els punts no volin de la Vall i estar molt atents en defensa. A més, el Manacor és un equip que encaixa pocs gols i al Sóller li costa suor i llàgrimes marcar. Per tant, un partit complicat el que li espera diumenge al Sóller igual que tots els que li queden per tancar aquesta primera fase de la lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.