Setmanari d'informació local - 138 anys

La sollerica Maria Castanyer disitingida amb el premi Cornelius Atticus

Per tota una vida dedicada a l'esport adaptat, especialment la natació

47871

La sollerica María Castañer Castañer ha estat distingida amb el premi Cornelius Atticus 2021, el més alt reconeixement en matèria esportiva que concedeix el Govern Balear, en tribut a tota una vida dedicada a aquesta parcel·la en diferents àmbits.
María Castañer, la candidatura de la qual va defensar el nedador Xavi Torres, ha estat una personalitat clau en el creixement i el desenvolupament de l’esport adaptat a Balears.
María Castañer (Sóller, 1949) és sinònim d’una intensa trajectòria dedicada a la natació adaptada i a la plena integració social de les persones amb diversitat funcional. Des de 1987, impulsà programes i projectes esportius específics en l’àmbit de la teràpia de persones amb discapacitat i posteriorment és va dedicar a la natació competitiva, gesta determinant per als èxits dels esportistes paralímpics de les Illes Balears
Ha estat una decisiva lluitadora en l’eliminació de barreres arquitectòniques, amb la instal·lació de cadires elevadores, en els instal·lacions esportives sobretot en piscines, arreu de la Comunitat Autònoma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.