Setmanari d'informació local - 138 anys

Merescut empat entre Sóller i Poblera en un gran capvespre de futbol a Can Maiol

Mateu Ferrer ha avançat als poblers al m. 69 i M. Esteve ha igualat 3 minuts més tard

Marc Esteve, autor del gol de l'empat. | Jaume Quirós

Merescut empat entre Sóller i Poblera avui en un gran capvespre de futbol a Can Maiol, que presentava una gran entrada.

La primera part ha estat igualada i amb poques ocasions a les dues porteries, arribant-se amb el 0-0 al descans.

A a represa el Poblera dominà més d'inici i el seu tècnic donà entrada al seu home gol Mateu Ferrer cercant la victòria. Però la defensa sollerica seguia molt segura, i en el m. 69 en l'únic error la pilota arribà a Mateu Ferrer que no perdonà davant Pau en el m. 69 fent el 0-1. El Sóller ha reaccionat aviat i tres minuts més tard Marc Esteve feia l'empat en rematar de cap una centrada lateral.

A partir d'aquí, els dos equips han tingut les seves ocasions, però el marcador ja no s'ha mogut i el repartiment de punts es pot considerar totalment just.