Setmanari d'informació local - 138 anys

Tanquen la lliga guanyant al campió i ara la fase d’ascens

Les solleriques aconseguiren guanyar al líder invicte, el Barça CVB

Una acció de l’intens partit front el Barça. | Jaume Quirós

CVS U Energia Sóller ha tancat la lliga regular de manera excepcional davant el nombrós públic que va acudir dissabte a Son Angelats per gaudir del partit.
Les solleriques aconseguiren guanyar al líder invicte, el Barça CVB; i al mateix temps han conservat la imbatibilitat a casa aquesta temporada.

Però per aconseguir això hagueren de lluitar de valent durant el partit, doncs U Energia guanyà el primer set jugant un molt bon vòlei, però als dos següents el bon joc, sobretot al bloqueig, de les blaugrana féu que les visitants girassin el marcador a favor 1 a 2. A l'inici del quart set tornà de nou el bon joc solleric aconseguint fugir al marcador agafant un avantatge de 5 punts que es veié escurçada al final del set, però finalment el tancaren a favor i enviaren el partit al tie break.

Arribats aquí hi havia dues imbatibilitats en joc la de CVS U Energia Sóller com a locals i la del Barça CVB durant tota la lliga.... les solleriques sortiren connectades i marcant el ritme del set i tan sols una baixada i el bon fer visitant feren dubtar de la victòria sollerica, però l'empenta dels familiars, amics i assistents a Son Angelats ajudaren a aconseguir la victòria 15-11!

Un total de 19 victòries i 3 derrotes en 22 partits. 54 punts que donen el subcampionat de lliga del grup B de primera divisió femenina i la classificació per a la fase d'ascens a Superlliga 2 al CVS U Energia Sóller.
CV Oviedo, Cisneros Alter VB, Barça CVB, CVS U Energia Sóller, Melilla Sport Capital VB i La Fuensanta Pizarra conformen són els equips classificats per a la Fase Final i que lluitaran por una plaça per a la Superliga 2 el cap de setmana del 22 al 24 d'abril.