Setmanari d'informació local - 138 anys

Said Mechaal (Ada Calvià) guanya i pulveritza el rècord de la Cursa de Sóller amb 25'51''

Leonor Font ha estat la primera dona en ellloc 39 i Marc Bennàssar el primer solleric en el 19

Els tres primer classificats i amb el 132 el guanyador Saif Mechaal | Miquel Àngel Canals

Avui diumenge i ben prest, a les 8 del matí, s'ha donat la sortida als 250 atletes que han participat a la 42a edició de la Cursa Popular Ciutat de Sóller, enguany organitzada per Gied i i l'Ajuntament de Sóller.

La victòria, fent bons tots els pronòstics, ha estat l'atleta de l'ADA Calvià Said Mechaal que, a més, amb un temps de 25'51'' ha pulveritat el récord de la prova, mentre que el segon lloc ha estat per Carlos Oliver (Maratón Mallorca) amb 27'27'' i ha completat el podi el reconegut triatleta Lucas Mola amb 27'47''.

El primer solleric ha estat Marc Bennassar (Gymnàpolis) amb 32'19'' seguit de Felip Frontera i la priimera dona Leonor Font en el lloc 39 amb 34'35'', que ja havia guanyat en alguna altra edició. La primera sollerica ha estat Lila Benabarre amb 38'06''.

També molta participació a la Minicursa, amb vitòria de Joan Casasnovas amb 3'12'', mentre que la primera fèmina Nahikari Blanco. I més de 50 nins i nines participaren a la cursa d'iniciació amb triomf de Marc Sánchez i Demelsa Pupo

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.