Setmanari d'informació local - 138 anys

El Llosetí s'emporta els tres punts en el debut del Sóller a Can Maiol

El gol d'Aldo Díaz no bastà per poder sumar tot i tenir ocasions per empatar

Una acció del partit. | Jaume Quirós

El Sóller debutà en lliga a Can Maiol i ho feu amb derrota davant un Llosetí que aprofità les seves ocasions. La primera part va tenir poques ocasions de gol, cap de Sóller, i els visitant s'avançaven a la darrera acció abans del descans en un llançament de falta.

A la represa, als 3 minuts arribava el 0-2 de penal molt discutit per suposades mans u¡ i que transformà Conrado. Aprtir d'aquí el Sóller intentà entrar més dins el partit i Aldo Díaz escurçava distàncies i després es disposaren d'algunes clares ocasions per empatar que no s'aprofitaren i amb el Sóller avançat en una contra Conrado feia l'1-3 ja en el descompte sentenciant el partit.

Cara i Creu per Sóler B i Port

Per la seva banda el Sóller B sumà la tercera victòria consecutiva en tres partits després de golejar (5-1) a l'At Marratxí, mentre el Port patí la tercera derrota en caure 3-0 al camp de La Union i segueix sense sumar cap punt.