Setmanari d'informació local - 138 anys

El CF Sóller destitueix l'entrenador Miquel Soler després de la derrota a Eivissa

Es va perdre 2-0 al camp del Sant Jordi tornant a errar un penal

Després de la derrota de dissabte al camp del Penya Sant Jordi (2-0), on cal dir-ho, el CF Sóller es presentà en quadre per les moltes baixes incloses les dos porters, havent d'alinear al juvenil Marc Ensenyat, que a part dels gols no va tenir gaire feina, el club solleric ha anunciat avui la destitució de l'entrenador Miquel Soler, en decisió presa de mutu acord.

Miquel Soler arribà l'estiu a labanqueta en el lloc de Tomeu Pizà que ho deixà per motius personals i el cert és que l'equip no ha respost com s'esperava trobant-se en descens, i el club creu arribat el moment de cercar revulsius, i un d'ells canviar d'entrenador aprofitant l'aturada nadalenca, la qual cosa dóna una mica més de marge per trobar el substitut. Lógicament el club ja ha iniciat contactes en aquest sentit, a l'hora que s'espera poder incorporar qualque reforç.

En qualsevol cas el club agraeix a Soler la feina feta. Ara els jugadors tenen uns dies de vacances per les festes estant previst tornar a la feina la setmana que ve.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.