Setmanari d'informació local - 138 anys

El Sóller suma el tercer triomf consecutiu i s'acosta el somni de la permanència

Un solitari gol de Juanqan González bastà per tornar amb els tres punts

El Sóller sumà ahir el seu tercer triomf consecutiu i per la mínima després de superar contra pronòstic al Platges de Calvià Magalluf. Un solitari gol de Juanan González, la darrera incorporació de l'equip, poc abans del descans i en aprofitar diversos rebutjos dins l'àrea, bastà per sumar els tres punts.

La primera part havia estat avorrida fins els darrers minuts i a la represa, amb el 0-1 el Platges cercà l'empat amb canvis. Disposà d'alguna ocasió i també el Sóller pogué sentenciar, però el marcador ja no es mouria i els tres punts vingueren cap a Sóller, el que fa que l'equip de Dani Vaquer estigui a un punt de la permanència a l'espera de rebre diumenge l'Ínter Manacor.

Per la seva banda, el filial sumpa un punt al camp del Pollença i Port i el Port de Sóller derrotà al San Roque a Can Maiol i també té la permanència a prop.