Setmanari d'informació local - 139 anys

El Sóller cau per la mínima i veu truncada la bona ratxa

Un solitari gol a inici de la segona bastà per tombar un Sóller molt fràgil en atac

Els sollerics no pogueren en cap moment amb el rival. | Jaume Quirós

No ha pogut ser, el Sóller ha vist com un bon Ínter Manacor truncava la seva bona ratxca de resultats, en un partit on el tècnic local sorprengué amb un onze inicial molt defensiu cercant més no encaixar que guanyar, Aixìo feu que la primera part amb un rival ben postrat en defensa, el marcador no es mogués.

A la represa, al miinut 54 i en una acció aïllada arribà el gol visitant en una centrada que rematà jaume Martí. A partir d'aquí el tècnic solleric coimençà a moure fitxa, donant entrada a algun home de refresc de davant, però el cert és que els manacorins es tancaren bé i pràctiucament impediren que els sollerics poguessin gaudir d'alguna clara ocasió, encara que els visitants si donaren algun ensurt, però el marcador no es mouria.

PassA enrere dels sollerics en la lluita per la permanència que queda a quatre punts. La setmana que ve es visita al Portmany.

Millor anaren les coses al filial que guanyà 2-0 al Sant Jordi a Can Maiol i al Port que guanyà (1-2) dins Montuïri i suma la quarta victòria consecutiva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.