Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Patrícia Eugenio és la nova presidenta del Mariana

Substitueix a Fredy Mainzer en un club que presentarà tretze equips

49611

Després de 14 anys com a president Fredy Mainzer ha decidit fer una passa al costat cedint el càrrec a Patri Eugenio, jugadora històrica del club i actual entrenadora, considerant que era el moment d’un canvi.


Mainzer assumí el càrrec el 2009 agafant el relleu a Joan Puigserver, i tots aquests anys, passant per moments millors i pitjors, la seva feina ha estat encomiable dedicant moltes hores al club.


Eugenio serà el cap visible de l’equip de feina del club que es va fer conèixer la setmana passada i que, en les seves diferents àrees, seran els qui duran el dia a dia del club degà de les Balears. Segur que la nova presidenta aportarà sàvia nova al club, idees i propostes per anar millorant.


Mainzer no abandona el club, en el que seguirà col·laborant i aportant la seva experiència i seguirà com a entrenador. D’aquesta forma s’obre una nova etapa al club, que diversifica les tasques davant el creixent número d’equips i tasques a desenvolupar (econòmica, tècnica, social, material, comunicació, etc.).


El club també ha comunicat la relació d’equips i entrenadors de la temporada 2023-24.
Són 13 equips més 3 grups d’escoleta. Malauradament, no es podrà comptar amb un equip júnior masculí per número insuficient de jugadors, per la qual cosa el club està fent gestions perquè aquesta temporada els jugadors júniors disponibles puguin jugar a un altre club en espera que a la temporada 2024-25 tornin al Mariana en el seu segon any a la categoria.


Especial importància tindrà l’escoleta, que aspira a mantenir l’elevat nombre de nins i nines que la formaren la passada temporada, que han de ser la base per anar completant els pròxims anys les categories minis, infantils i cadets. La prioritat del club seguirà essent el foment dels valors del desenvolupament del personal a través del treball en equip, el benestar dels jugadors amb la pràctica esportiva, i la seva millora tècnica per garantir el futur esportiu del club. Aquesta tasca tècnica la seguirà liderant Nazareno Roggerone, que continuarà de Director Esportiu del club.


Pel demés, la propera temporada es comptarà amb dos equips preminis femenins i un masculí, també dos minis femenins i un masculí, dos infantils femenins i un masculí, un cadet masculí i un femení, u júnior femení i un sènior masculí.


És a dir, si fa no fa, els mateixos que la passada temporada, en una mostra que hi ha interès a Sóller en el bàsquet.


Ja serà, segurament, entre finals d’agost i el setembre quan els diferents equips aniran iniciant la pretemporada i els entrenaments, tot i que encara no hi ha dates confirmades.
Per tant, és pot dir que el Joventut Mariana ha obert les portes a una nova etapa que arriba amb molta il·lusió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.