Setmanari d'informació local - 138 anys

Què fer? On anar?

CONCERT A CÀRREC DELS ALUMNES DE L'ESCOLA DE MÚSICA BELA BARTOK
Seguint amb les activitats musicals, el proper dijous dia 23 tindrà lloc a la Capella de les Escolàpies un concert a càrrec dels alumnes de l'Escola de Música Bela Bàrtok de Palma.
EXPOSICIÓ »ONES» SOBRE ART TÈXTIL A CA'N DULCE
Fins el proper 23 de desembre es pot visitar a Ca'n Dulce l'exposició »Ones», dedicada a l'art tèxtil. Compta amb el patrocini de l'Obra Social de Sa Nostra.
EXPOSICIÓ DE JAUME PINYA A LA RESIDENCIA
L'artista solleric Jaume Pinya ens ofereix la seva exposició »Sediments» a les sales de l'hotel La Residència que es podrà visitar durant un parell de setmanes. Us l'aconsellam.
CONCURS DE BETLEMS TRADICIONALS
El grup Tradicionalista Independent de Sóller ha organitzat un concurs de Betlems Tradicionals. Entre els participants es sortejarà un petit Bon Jesuset amb pessebre. Per participar, cal apuntar-se a l'Oficina d'Informació Municipal fins el 20 de desembre. El sorteig es farà dia 24 a migdia i serà públic.
EXPOSICIÓ COL.LECTIVA A CA'N PUIG
Fins el proper 17 de gener es pot visitar a Ca'n Puig una exposició col.lectiva en la qual es poden contemplar obres de Paz Alcoverro, Josep Maria Alcover, Mateu Bauzà, Miquel Àngel Campano, Toni de Cúber, Rafel Joan, Michael Kane, Toni Llabrés, Jaume Pinya i Xavier Salvador.
EXPOSICIÓ DE LUC BERENSEN A SA BOTIGUETA
El passat divendres va obrir les seves portes a Sa Botigueta l'exposició de l'artista Luc Berensen, que ens ofereix la seva obra més recent. Es podrà visitar fins a final d'any.
NOVA EDICIÓ DEL CONCURS DE TAULES PARADES 
Uns dies més tard del que acostuma a ser habitual, avui horabaixa s'inaugurarà a Ca'n Dulce una nova edició del Concurs de Taules Parades.L'exposició es podrà visitar fins el 23 de desembre en que tindrà lloc el lliurament de premis.
EXPOSICIÓ DE MIQUEL ÀNGEL BERNAT A LA CAFETERIA SÓLLER
Durant totes les festes de Nadal romandrà exposada a la Cafeteria Sóller una mostra de l'obra recent de l'artista solleric Miquel Àngel Bernat. Es tracta de paisatges urbans.
EXPOSICIÓ DE PAU MARTÍ AL TALLER DE CA'N PERLUS
Fins el dia 6 de gener es podrà visitar al Taller de Ca'n Perlus, ubicat a la Gran Via, nº 6 ,' l'exposició de l'artista Pau Martí que ens ofereix la seva obra més recent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.