Setmanari d'informació local - 139 anys

Benet Vicens participa en unes jornades de promoció de la cuina mallorquina a Shangai

El reconegut cuiner solleric, Benet Vicens, ha participat en els darrers dies a unes jornades de promoció de la cuina balear a Shangai promoguda pel Govern de les Illes Balears. Més de 600 persones participaren a la degustació de productes de la nostra terra que es va fer al Gran Teatre de Shangai i que va comptar amb una selecció de plats elaborats per Benet Vicens. Especial èxit va tenir entre els xinesos la coca amb verdura o el frit de marisc, sopes mallorquines o tumbet, el menjar blanc o el granissat d'ametlla, entre d'altres. A la degustació hi assistiren diverses autoritats, tant de les illes com de Xina, que quedaren encantats amb la selecció de plats que es prepararen per l'ocasió i que estaren combinats amb diferents actuacions amb música de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.