Benet Vicens participa en unes jornades de promoció de la cuina mallorquina a Shangai
El reconegut cuiner solleric, Benet Vicens, ha participat en els darrers dies a unes jornades de promoció de la cuina balear a Shangai promoguda pel Govern de les Illes Balears. Més de 600 persones participaren a la degustació de productes de la nostra terra que es va fer al Gran Teatre de Shangai i que va comptar amb una selecció de plats elaborats per Benet Vicens. Especial èxit va tenir entre els xinesos la coca amb verdura o el frit de marisc, sopes mallorquines o tumbet, el menjar blanc o el granissat d'ametlla, entre d'altres. A la degustació hi assistiren diverses autoritats, tant de les illes com de Xina, que quedaren encantats amb la selecció de plats que es prepararen per l'ocasió i que estaren combinats amb diferents actuacions amb música de les Balears.
Comenta
Normes d'ús
Avís legal» El contingut dels comentaris és l'opinió dels usuaris o internautes, no de elsoller.cat
» No és permès escriure-hi comentaris contraris a les lleis, injuriosos, il·lícits o lesius a tercers
» elsoller.cat es reserva el dret d'eliminar qualsevol comentari inapropiat.
Recordi que vostè és responsable de tot allò que escriu i que es revelaran a les autoritats públiques competents i als tribunals les dades que siguin requerides legalment (nom, e-mail i IP del seu ordinador, com també informació accessible a través dels sistemes).