L'IES Guillem Colom assoleix un gran èxit a la Mostra de Cuina
Hi participaren elaborant el plat davant el públic
Els alumnes d'Hosteleria de l'Institut Guillem Colom han participat la passada setmana a la Mostra de Cuina Mallorquina, que s'ha vingut celebrant durant els darrers deu dies a Fires i Congressos, i que tot just ahir va tancar les seves portes. En aquesta nova edició de la Mostra l'institut, que ja hi ha participat en anys anteriors, presenta el plat «Cruixents d'orada amb olivada de Sóller», el qual és el resultat d'una combinació ideada pel professor Joan Antoni Fernández entre una recepta d'un restaurant solleric i un plat del cuiner Ferrà Adrià i que a la Mostra elaboren els mateixos professors i alumnes. Dimarts ho feren en directe davant el públic en l'anomenat Show Cooking, creant molta expectació.
Comenta
Normes d'ús
Avís legal» El contingut dels comentaris és l'opinió dels usuaris o internautes, no de elsoller.cat
» No és permès escriure-hi comentaris contraris a les lleis, injuriosos, il·lícits o lesius a tercers
» elsoller.cat es reserva el dret d'eliminar qualsevol comentari inapropiat.
Recordi que vostè és responsable de tot allò que escriu i que es revelaran a les autoritats públiques competents i als tribunals les dades que siguin requerides legalment (nom, e-mail i IP del seu ordinador, com també informació accessible a través dels sistemes).