Setmanari d'informació local - 139 anys

L'IES Guillem Colom assoleix un gran èxit a la Mostra de Cuina

Hi participaren elaborant el plat davant el públic

Els alumnes d'Hosteleria de l'Institut Guillem Colom han participat la passada setmana a la Mostra de Cuina Mallorquina, que s'ha vingut celebrant durant els darrers deu dies a Fires i Congressos, i que tot just ahir va tancar les seves portes. En aquesta nova edició de la Mostra l'institut, que ja hi ha participat en anys anteriors, presenta el plat «Cruixents d'orada amb olivada de Sóller», el qual és el resultat d'una combinació ideada pel professor Joan Antoni Fernández entre una recepta d'un restaurant solleric i un plat del cuiner Ferrà Adrià i que a la Mostra elaboren els mateixos professors i alumnes. Dimarts ho feren en directe davant el públic en l'anomenat Show Cooking, creant molta expectació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.