Benet Vicens participa a la «Madrid Fusion»
El reconegut cuiner solleric Benet Vicens ha participat aquesta setmana a la Mostra «Madrid Fusion» on es presenten els plats més avanguardistes i que compta amb la presència dels millors periodistes i crítics gastronòmics acreditats. Benet Vicens va elaborar un sopar promogut per la Cambra de Comerç per tal de fomentar en el mercat espanyol el consum de productes de les Balears. Per l'ocasió, Benet ha elaborat un menú en el qual no mancarà el gust i qualitat inconfundibles dels productes de la nostra terra als quals va donar el seu toc personal. Els plats que va presentar són Sopes Mallorquines d'Hivern amb ou de corral, la petita porcelleta de porc negre confitada cruixent, suc de magranes i patató fundent, o les saboroses pompes de llet merengada amb ametlles garrapinyades, platan i crema gelada de cafè.
Comenta
Normes d'ús
Avís legal» El contingut dels comentaris és l'opinió dels usuaris o internautes, no de elsoller.cat
» No és permès escriure-hi comentaris contraris a les lleis, injuriosos, il·lícits o lesius a tercers
» elsoller.cat es reserva el dret d'eliminar qualsevol comentari inapropiat.
Recordi que vostè és responsable de tot allò que escriu i que es revelaran a les autoritats públiques competents i als tribunals les dades que siguin requerides legalment (nom, e-mail i IP del seu ordinador, com també informació accessible a través dels sistemes).