Setmanari d'informació local - 139 anys

Benet Vicens participa a la «Madrid Fusion»

El reconegut cuiner solleric Benet Vicens ha participat aquesta setmana a la Mostra «Madrid Fusion» on es presenten els plats més avanguardistes i que compta amb la presència dels millors periodistes i crítics gastronòmics acreditats. Benet Vicens va elaborar un sopar promogut per la Cambra de Comerç per tal de fomentar en el mercat espanyol el consum de productes de les Balears. Per l'ocasió, Benet ha elaborat un menú en el qual no mancarà el gust i qualitat inconfundibles dels productes de la nostra terra als quals va donar el seu toc personal. Els plats que va presentar són Sopes Mallorquines d'Hivern amb ou de corral, la petita porcelleta de porc negre confitada cruixent, suc de magranes i patató fundent, o les saboroses pompes de llet merengada amb ametlles garrapinyades, platan i crema gelada de cafè.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.