Setmanari d'informació local - 138 anys

La Vila inicia d'ofici la revisió del catàleg de camins

 Des de fa poc més d’un mes dos funcionaris municipals i diversos col·laboradors treballen en la revisió del catàleg de camins del terme de Sóller elaborat pel Consell de Mallorca.

Segons fonts municipals, es tracta de revisar tota la documentació abans de posar-la a exposició pública ja que hi ha molts camins que, tal volta el Consell considera públics i no ho són, mentre que en altres casos es produeix una situació inversa.

La regidora portaveu, Catalina Esteva, ja apuntà en el seu moment que aquest catàleg s’ha de posar a exposició pública convenientment depurat a fi d’evitar al màxim les al·legacions.

Els camins, catalogats com de valor patrimonial, interès turístic, veïnals o d’altres categories són revisats un per un comparant la documentació del Consell amb la que consta als arxius municipals.

Cal recordar que alguns Ajuntaments de Mallorca, entre d’ells el de la Vila de Deià, ha aprovat sense cap revisió el catàleg del Consell de Mallorca, incorporant els camins públics al catàleg de Bens Municipals.

El Consell ja va instar l’Ajuntament que investigués la titularitat d’alguns dels camins de Sóller dels quals no s’havia pogut documentar-ne la titularitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.