Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament ja té enllestida la proposta de camins públics

Després de mesos de feina l’Ajuntament ja ha enllestit la revisió del catàleg de camins del terme de Sóller elaborat pel Consell de Mallorca i en aquests moments es redacta un projecte definitiu que serà el que s’incorporarà a l’expedient administratiu iniciat per dur a aprovació aquest catàleg.

Segons ha informat la regidora de Medi Ambient i participació, Catalina Esteva, la intenció de l’equip de Govern és dur aviat el catàleg a aprovació inicial i posar-lo a exposició pública per tal que els interessats puguin presentar les oportunes al·legacions. Segons Esteva «el catàleg serà una eina oberta que a més es durà al fòrum ciutadà ja que la xarxa de camins municipals està inclosa dins les accions de l’Agenda Local 21». Esteva també avançà que «l’exposició pública serà llarga a fi de que hi hagi temps de fer al·legacions». Una vegada acabada la revisió i a l’espera de les possible al·legacions durant el procés d’aprovació, el catàleg del Consell, que incloïa 140 camins s’haurà vist reduït a menys d’un centenar.

L’equip tècnic ha treballat en base a tres criteris d’inclusió o exclusió: camions ja considerats públics i ben documentats en el catàleg del Consell; camins reconeguts d’ús general i ancestral i camins que tenen una finalitat determinada (per exemple per accedir a un determinat lloc d’interès). També s’han considerat els accessos a la mar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.