Setmanari d'informació local - 139 anys

Quinze dies dedicats a la Taronja

Animació a les paradetes de plaça on es pogueren degustar moltes esopecialitats basades en aquest cítric

206
Jornades de la taronja

Sóller va viure dissabte amb èxit la inauguració de les Jornades de la taronja, un esdeveniment que enguany enceta una nova fórmula, ja que s'allargarà durant de 15 dies i hi participaran restaurants i diverses entitats. Tots aquests establiments oferiran durant aquestes jornades menús de degustació constituïts per plats fets a base d'aquest cítric. Els consellers de Turisme i d'Agricultura i Pesca, Miquel Nadal i Mercè Amer, hi assistiren en representació del Govern i recorreguren, acompanyats de les altres autoritats, les paradetes instal·lades a la plaça Constitució, que des de primera hora del matí registren una notale afluència de públic.

Els assistents a la inauguració de les jornades pogueren tastar ahir algunes de les especialitats que oferiran els restaurants sollerics adherits a l'esdveniment durant els propers 15 dies. També hi hagué diverses exhibicions de cuina a càrrec d'Aina Burgos (conductora del programa Passa'm la sal de Televisó de Mallorca) i d'altres cuiners i col·laboradors.

Molts visitants quedarem sorpresos per les possibiliats culinàries de la taronja, no només com a refresc o com a base de plats dolços o agredolços ,sinó que té moltes altres sortides. Per suposat, el suc fresc de taronges de la Vall fou, com sempre, molt apreciat.

Els organitzadors valoraren molt positivament la resposta del públic. Durant aquests dies, el tren de Sóller oferirà un bitllet especial al que inclou un menú de degustació i la Cooperativa agrícola ha instal·lat una paradeta a plaça amb els seus productes que estarà oberta cada dia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.