Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell constata els bons resulats del reciclatge a Sóller

La direcció insular vol exportar el mateix sistema a altres municipis

La direcció insular de Residus del Consell de Mallorca ha posat Sóller com «exemple» de la gestió dels residus i del reciclatge i es creu que el model implantat a Sóller des de fa menys d'un any «ja ha donat uns resultats espectaculars y es podria aplicar a altres municipis de les mateixes característiques». Així ho assegurà dimarts a Sóller AntoniSerra, Director Insular de Residus de la institució durant una visita que va realitzar a la seu de Sóller Recicla per conèixer de primera mà el seu funcionament. També hi assistí el regidor de Medi Ambient de Sóller, Joan Ruiz.

Segons Serra «des de la implantació del nou sistema de gestió el reciclatge a Sóller ha augmentat en un 300 per cent en relació a fa un any, tant en paper com en envasos i vidre» i creu que el sistema solleric «que incentiva el gestor perquè reculli més per tenir millors resultats econòmics és extrapolable a altres municipis de l'illa.

Serra anuncià que el mes d'octubre es presentaran aquests «nombres espectaculars» durant unes jornades d'intercanvi d'experiències en reciclatge que organitza el Consell i s'ha convidat l'Ajuntament de Sóller a prendre'n part.

Per la seva banda el regidor de Medi Ambient, Joan Ruiz assegurà que «vists aquests bons resultats ara no ens podem acomodar i hem d'aconseguir que encara millorin aquestes xifres». En aquest sentit l'Ajuntament juntament amb l'empresa gestora tenen previst iniciar un seguit d'activitats educatives i de divulgació a fi de continuar estimulant els ciutadans a que reciclin.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.