Setmanari d'informació local - 138 anys

Les obres de reforma del carrer Gran Via es posposen per a després de l’estiu

Després que el Consell notificàs l’adjudicació del Pla d’Obres i Serveis al mes de desembre per poder reformar el carrer Gran Via, l’Ajuntament ha decidit posposar les obres per a després de l’estiu. Tot i que els tràmits administratius per licitar les obres s’estan preparant, el regidor d’Obres i Urbanisme, Jaume Bestard, indicà que han preferit esperar a iniciar els treballs de millora d’aquesta via «per no molestar durant el que pugui durar ‘la temporada d’estiu’».


Per aquesta actuació l’Ajuntament presentà un projecte que implicarà ampliar les aceres per donar prioritat als vianants, mentre que s’eliminaran els aparcaments dels laterals de la via. El pas central per als vehicles serà adoquinat amb la mateixa tipologia de les llambordes que s’han instal·lat als carrers de Bauzá i Rectoria per donar continuïtat a les darreres intervencions fetes al centre de Sóller. Per aquestes obres el Consell concedí una partida de 260.000 euros.

Defensora
Aquesta setmana la Vila també ha sol·licitat a la Borsa d’Allotjaments Tursítics una pròrroga per adjudicar la segona fase de les obres, ja que el termini acabava dia 15 d’abril. Per tant, per adjudicar el procediment negociat, s’haurà d’esperar a la resposta del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.