Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Associació de Restauradors se suma a la CAEB i demana al Govern que «suavitzi» les restriccions

46565

L’Associació de Restauradors de Sóller s’ha sumat a la petició de la Confederació d’Associacions Empresarials de Balears (CAEB) per demanar al Govern que «suavitzi» les restriccions del sector.


El Govern ha anuciat que els interiors dels bars i restaurants romandran tancats durant quinze dies més. Aquesta notícia ha indignat a l’Associació de Restauradors de Sóller que insisteix en què no són el focus de contagi.


La presidenta de l’Associació, Anaïs Perrotte, demana que el Govern «rectifiqui i permeti el consum en interiors de locals almenys un 30% amb la condició que només es puguin seure’s persones d’un únic nucli de convivència». Ho demanen, explica, «per evitar que aquells locals que no tenen terrasa i no estan generant cap ingrés, es vegin abocats al tancament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A, fa mes de 2 anys

Com es que se permet que a defora de “Es Trui” en ple carrer I hagi aglomeracions de persones com avui capvespre i no es faci res i a diari hi trobam els de sempre sense mascareta o mal posada beguent asseguts als portals dels veinats. Quina impunitat te aquest local. Perque no passa la policia com si fa a altres establiments del carrer Born?? I encara vos atreviu a demanar que es relaxin les mesures quan no sou capacos de dir a sa clientela que se posin sa mascareta si no consumeixen.

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente