Setmanari d'informació local - 138 anys

«A Saber y Ganar he fet bones amistats»

Fina Olivé afirma que al programa s’hi sent com a casa. | Isa Medina

Fina Olivé Bonet és sollerica d’adopció i l’any 1999 començà a concursar al programa de televisió Saber y Ganar. Actualment, està participant amb la modalitat d’equip i li queden dos programes per aconseguir arribar als 25, que és el màxim que es permet a les bases de l’històric concurs.

Fina Olivé Bonet (Reus, 1947), arribà a Sóller a l’any 1976 amb el seu espòs, Julián Alfaro, i començà com empleada del Banco de Vizcaya (actualment BBVA). Continuà al mateix lloc de feina fins que es jubilà. Té tres fills i dos nets. Li agrada molt anar d’excursió i el ball de saló en línia. Els practica sempre que pot amb el seu cercle d’amistats. Però amb ella parlam d’una altra cosa, també és coneguda per ser concursant del programa de televisió Saber y ganar. Per realitzar aquesta entrevista hem comptat amb la inestimable ajuda de Toni Oliver, seguidor del concurs des dels seus inicis.

-Primer de tot, qui són les vostres companyes d’equip i com el formàreu?
- Particip al concurs amb Paz Herrera (Cantàbria) i Isabel Ponce (Albacete). L’equip el vaig formar jo. Ja ens coneixíem a través d’un foro de Saber y Ganar, que curiosament el fundador és el solleric Albert Darder, que ja era seguidor del programa des de nin i actualment ostenta el càrrec de President Honorari. A l’any 2006 vaig entrar al foro i Isabel Ponce n’és la moderadora. Els components hem anat fent vàries quedades i ens coneguérem en persona. Trenàrem una amistat i d’aquí sorgí la idea de presentar-nos en equip les tres. He de dir que el nostre secret és que som un gran equip i que no ens feim cap retret si una de nosaltres falla. Anam a concursar i a passar-ho bé.

Podeu llegir tota l'entrevista a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.