Setmanari d'informació local - 138 anys

Arriben les noves mesures estatals que limiten la velociat a 30km/h a totes les vies urbanes

SOLLER - CARRETERAS - CARRETERA DE FORNALUTX. | ULTIMA HORA

A partir d'avui dimarts, el límit de velocitat en qualsevol zona urbana d'Espanya canvia i per tant, també afecta Sóller. Segons ha informat la Policia Local de Sóller, els carrers afectats del municipi són el carrer de Sant Jaume, el carrer de Sa LLuna, el carrer Bauçà, el carrer Rectoria i el carrer de la Mar que passar a tenir un límit de velocitat a màxim a 20 km/h. La resta de carrers de Sóller, a 30 km/h.

Per altra banda, informen del canvi en la senyalització de la carretera del Desviament i carretera del Port que ha passat a 50 quilòmetres per hora.

Els 50 quilòmetres per hora únicament segueixen en vigor en carrers i travessies amb més d'un carril per sentit. La resta, és a dir, els carrers i travessies amb un únic carril per sentit de circulació passaran a tenir un límit màxim de velocitat a 30 quilòmetres per hora. Quant als carrers en què la vorera i la calçada estiguin a la mateixa altura, la velocitat baixa a 20 quilòmetres per hora.

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha decidit dur endavant aquesta modificació amb l'objectiu de "convertir les ciutats en espais més segurs reduint, tant el risc de sofrir un accident, com la gravetat d'aquest".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.