Setmanari d'informació local - 138 anys

El Tren de Sóller reactiva els seus serveis dia 1 de juny

El tramvia amplia els seus horaris a partir de demà dissabte 15 de maig

Un operari desinfecta un vagó.

El Tren de Sóller, un dels més emblemàtics d'Espanya, tornarà a rodar el proper 1 de juny. En un principi, i encara que els horaris definitius s'estan ultimant, ho farà oferint dues freqüències de matí i dues de tarda.

Cal recordar que el Tren de Sóller ha estat tancat des del passat 1 de novembre a causa de la crisi provocada per la Covid 19. "Han estat mesos molt difícils, duríssims, en els quals hem treballat per a aquest moment i a la fi ha arribat" ha declarat el president del Ferrocarril de Sóller, Óscar Mayol.



Per a nosaltres, ha afegit, "obrir l'1 de juny és una cita molt important que ens fa molta il·lusió per recuperar als nostres clients i aportar el nostre granet d'arena a la reactivació de Mallorca com a gran destinació turística que és".
És una decisió, ha explicat Mayol, "que prenem amb el cor i amb el cap ja que estam convençuts que serà un estiu complicat però necessari i amb bones expectatives".

El nostre objectiu, ha conclòs el president del Ferrocarril de Sóller, és continuar oferint un servei de transport de qualitat i una de les principals atraccions turístiques i històriques de Mallorca ".


El tramvia ampliarà freqüències
El tramvia, que uneix Sóller amb el Port de Sóller i que no ha parat seus serveis en cap moment, ampliarà les seves freqüències a partir de demà dissabte 15 de maig i, coincidint amb l'obertura del tren el proper 1 de juny reforçarà, encara més, l'horari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.