Setmanari d'informació local - 138 anys

Deià compra el darrer solar del municipi on s'hi pot construir un aparcament públic

L'Ajuntament redactarà el projecte que no preveu l'asfaltat

L'Ajuntament de Deià ha comprat el darrer solar del municipi on hi està permesa la construcció d'un aparcament. L'espai està situat just a la sortida del poble en direcció Sóller i s'hi preveu que hi cabin entre 10 i 15 cotxes. El batle, Lluís Apesteguía, ha explicat que els tècnics redactaran el projecte que s'executarà l'any que ve.

Per tal d'evitar al màxim l'impacte paisatgístic i ambiental no es preveu que s'asfalti ni tampoc que s'hi retirin els arbres que ja hi ha. El preu del solar ha estat de 140.991,97 euros que s'ha sufragat íntegrament gràcies a una subvenció sol·licitada al Departament de Cooperació Local del Consell de Mallorca.

Apesteguía ha explicat que la seva intenció és anar retirant places d'aparcament del centre i moure-les a l'entrada i la sortida del poble per tal de tenir un municipi "més amable i menys ocupat per cotxes". Tot i això, ha explicat que "per la manca d'aparcament que hi ha a Deià" no es preveu que s'eliminin del centre el mateix nombre de places que es preveuen construir a aquest solar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.