Setmanari d'informació local - 138 anys

L’oferta complementària recupera la seva activitat

La majoria d’empresaris coincideix en què no es pot comparar a temporades anteriors arran de la pandèmia, però es mostren optimistes i confien fer una «bona temporada»

Turistes i visitants ocupen la platja que ofereix una imatge estiuenca. | Irene Cabrer

Dissabte passat es donà al Port de Sóller el ‘sus’ a la temporada turística. Amb els indicadors que marquen la incidència per Covid-19 a la baixa i l’obertura de més de la meitat de la planta hotelera del municipi, la indústria del sector serveis s’ha reactivat i l’oferta complementària ha iniciat la seva activitat. Així, les botigues, els bars i restaurants, les platges i tota una sèrie de negocis han començat a notar l’arribada de turistes i visitants que s’interessen per l’oportunitat que els concedeix una visita a Sóller.


Mentre la majoria d’empresaris coincideixen en què no es pot comparar al volum de feina que hi havia abans de la pandèmia amb l’actual, aquests comerciants són optimistes. És el cas d’Antònia Maria Socias de Souvenirs Mediterrani. Ella continua amb el negoci familiar i comenta que passades les festes de Pasqua va notar un canvi i una major afluència de clients a la seva botiga, sobretot de turistes procedents de França.

Té clar que no pot comparar les caixes d’anys anteriors però «som positiva i tenir el portal obert almanco dóna per mantenir el negoci». Salvador Martí és del mateix parer. El seu comerç està ubicat a primera línia del Port i explica que des de fa dues setmanes ha notat que hi ha més gent, sobretot els caps de setmana. Martí comenta que ja ha ampliat el seu horari a gairebé tot el dia i assegura que si la temporada es pot mantenir així ja es conforme.

Podeu llegir tota la notícia a l'edicióen paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.