Setmanari d'informació local - 138 anys

La Cooperativa celebrà l’assemblea de socis i renova part de la junta

Moment de la celebració de l'assemblea. F: P.J. Oliver
La Cooperativa de Sóller celebrà divendres passat l’assemblea anual de socis. A la trobada es renovaren alguns dels càrrecs que conformen la junta rectora. Mentre, el president continua essent Miquel Gual, la nova junta queda formada per Pere Joan Oliver, com a vicepresident; Pere Joan Coll, com a secretari; i Andreu Oliver com a tresorer. Trinidad Morell; Lluís Rullan; Onofre Deyá; Pere Terrón; Teresa Castanyer i Rafael Forteza confirmen els vocals i interventors, molts d’ells procedents del sector turístic de la Vall.

Durant l’assemblea també es presentaren els comptes dels anys 2019 i 2020, ja que a causa de la pandèmia l’any passat no es pogueren explicar. El president de la Cooperativa, Miquel Gual, indicà que «l’entitat tancà el 2020 amb uns beneficis de 74.000 euros que es reinvertiran en la cooperativa». A més, s’acordà crear una comissió tècnica per elaborar un decàleg de bones pràctiques «de la taronja», expressà Gual.

En acabar la sessió s’entregaren les medalles d’Or a Plàcid Pérez i a Andreu Oliver per la seva gran tasca durant tots aquests anys dins la Cooperativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.