Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Escola de Música ha costat 13.095 euros dels 111.000 prevists

SOLLER - La falta de espacio obliga al Ayuntamiento a reubicar la Escuela de Música . | A.B.

La partida econòmica prevista als pressuposts del 2020 per a l’Escola de Música no s’ajusta a la quantitat que realment ha costat aquest servei. El fet és que aquest curs la direcció de l’escola ha facturat cada mes una mitjana de 4.855 euros, que suposen, durant els nou mesos de curs, un total de 43.695 euros.

D’aquesta quantitat anual n’hi ha 30.600 que aporten els pares directament a l’Ajuntament en forma de cuotes mensuals i per tant, l’Ajuntament només ha hagut d’aportar la quantitat que resta que són 13.095 euros.

Així, dels 111.000 euros que té pressupostats el Consistori per a dedicar a l’Escola de Música, només n’ha gastat 13.095. Aquest fet suposa que l’Ajuntament acumula un romanent de fins a 97.905 euros.

Segons ha informat el regidor de Cultura, Miquel Nadal, aquest fet es deu a què enguany hi ha menys de la meitat d’alumnes inscrits a l’acadèmia i això ha suposat que el cost davalli significativament.

Davant aquesta situació, l’Associació de Mares, Pares i Alumnes (AMPA) de l’Escola de Música considera que l’Ajuntament hauria de reinvertir els doblers a l’acadèmia. Els pares i mares demanen que es millorin les instal·lacions, per exemple, insonoritzant les aules, o que es comprin instruments enlloc d’utilitzar els d’Amics de la Música.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.