Setmanari d'informació local - 138 anys

L'oficina de l'ATIB arranca amb llargues cues

Avui s'ha iniciat l'activitat de l'Agència Tributària de les Illes Balears a Sóller. Aquesta entitat s'ha traslladat a les dependències de l'Ajuntament, concretament a la planta baixa on s'hi durà a terme la gestió i la recaptació dels tributs. En el primer dia d'activitat la nova oficina de l'ATIB ja tenia llargues cues d'espera. Així, el Consistori deixa, a partir d'avui, de tenir aquesta competència després d'haver-la cedida a l'ATIB.

Fou en el ple de l'Ajuntament celebrat el 9 de març quan s'aprovà cedir la gestió i la recaptació de tributs a l'Agència Tributària, que suposa poder cobrar el 100% de les multes imposades a Sóller. El motiu, segons explica la regidora d'Hisenda, Andrea Pomar, és que "just l'any 2019 l'Ajuntament deixà de cobrar 230.000 euros en aquest concepte i el total de deute pendent de cobrar que té aquest Consistori supera els 3 milions d'euros".

El conveni, que tendrà una vigència de 4 anys, també té l'objectiu dotar de mecanismes moderns i eficients per al servei de recaptació. La proposta va tenir el suport de tots els grups polítics, excepte de Més per Sóller que hi votà en contra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.