Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

L'oficina de l'ATIB arranca amb llargues cues

Avui s'ha iniciat l'activitat de l'Agència Tributària de les Illes Balears a Sóller. Aquesta entitat s'ha traslladat a les dependències de l'Ajuntament, concretament a la planta baixa on s'hi durà a terme la gestió i la recaptació dels tributs. En el primer dia d'activitat la nova oficina de l'ATIB ja tenia llargues cues d'espera. Així, el Consistori deixa, a partir d'avui, de tenir aquesta competència després d'haver-la cedida a l'ATIB.

Fou en el ple de l'Ajuntament celebrat el 9 de març quan s'aprovà cedir la gestió i la recaptació de tributs a l'Agència Tributària, que suposa poder cobrar el 100% de les multes imposades a Sóller. El motiu, segons explica la regidora d'Hisenda, Andrea Pomar, és que "just l'any 2019 l'Ajuntament deixà de cobrar 230.000 euros en aquest concepte i el total de deute pendent de cobrar que té aquest Consistori supera els 3 milions d'euros".

El conveni, que tendrà una vigència de 4 anys, també té l'objectiu dotar de mecanismes moderns i eficients per al servei de recaptació. La proposta va tenir el suport de tots els grups polítics, excepte de Més per Sóller que hi votà en contra.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris