Setmanari d'informació local - 139 anys

Els comerços de Sóller, cap a la sostenibilitat

El projecte inclòs en l’APS Serra de Tramuntana l’ha realitzat un grup-classe de l’Institut i ha consistit en estudiar els productes que venen tretze establiments de la vall

Rosa Aguiló, Aida Soler, Dani Heredia, Óscar Pedrero, Naomi Gassama, Marta Femenias.

Amb el títol ‘La sostenibilitat en els comerços de Sóller’, els alumnes de 3r del Programa de Millora de l’Aprenentatge i Rendiment (PMAR) de l’Institut Guillem Colom Casanoves han finalitzat un aprenentatge que començà el curs 2019-2020 sobre el comerç més sostenible. El projecte havia d’acabar el curs passat però la pandèmia els aturà el procés i els estudiants han presentat les conclusions un any més tard.


L’objecte de l’estudi dels escolars ha estat conèixer els productes que ofereixen diferents botigues consultades del poble amb l’objectiu de concienciar la població sobre la necessitat de fer un consum més sostenible, alhora que encoratgen als consumidors a comprar producte local i de proximitat. Així, han analitzat quins productes ecològics ofereixen els comerços, si són de quilòmetre zero i de temporada, i quina alternativa a l’ús del plàstic hi ha. Amb la recopilació d’aquesta informació i després de vàries visites als establiments, els alumnes van extreure una sèrie de conclusions que han publicat en una web destinada a aquesta finalitat i que es pot consultar a partir d’un codi QR entregat a les botigues.

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.