Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell desclassifica Can Guixa i queda inclòs dins Horts i Tarongers

De les quinze unitats que hi ha a Sóller, aquesta és l’única afectada per la nova normativa que regula el sòl rústic

La zona de Can Guixa afecta uns 9.800 metres quadrats.

El Consell desclassificarà els terrenys de Can Guixa i quedaran inclosos dins el pla d’Horts i Tarongers. Com a tants d’altres municipis de Mallorca, l’administració supramunicipal ha establert uns criteris per desclassificar, abans de finals d’any, diferents unitats d’execució que suposen modificar alguns terrenys, com el de Can Guixa a Sóller, i que passen a formar part del sòl rústic.


Així ho assegurà el regidor d’Urbanisme, Jaume Bestard, el qual assistí a una reunió dilluns amb el Consell on s’informà que a Sóller es desclassificaria aquest terreny. Bestard explicà que «com que en 25 anys en aquest terreny no s’hi ha fet res, els solars es desclassificaran i passaran a estar considerats com a sol rústic, que en cas de Sóller passen a la categoria d’Horts i Tarongers».

El Pla General d’Ordenació Urbana aprovat a Sóller l’any 1998 estableix que en aquests terrenys s’hi podia projectar un vial que travessava des de l’Avinguda d’Astúries fins a Ses Fontanelles. A més també preveia una zona verda i la construcció de diversos habitatges en un espai que compren 9.800 metres quadrats. Aquestes vivendes podien tenir una planta baixa i dos pisos. Com que en 25 anys el promotor no ha executat les obres i l’Ajuntament descarta fer una modificació puntal del PGOU, els terrenys seran desclassificats en breu.

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.